Sla navigatie over

Caroline Deiteren wordt kabinetschef van voorzitter Lachaert

Kersvers Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert heeft Caroline Deiteren aangesteld als zijn kabinetschef op het partijhoofdkwartier in de Melsensstraat 34. Thomas Vanwing blijft woordvoerder en Zelfa Madhloum wordt adjunct-woordvoerder.

Caroline Deiteren (37 jaar) is sinds 8 jaar actief bij UNIZO als coördinator sociale zaken. In die hoedanigheid vertegenwoordigde ze de zelfstandigenorganisatie in de Nationale Arbeidsraad en verschillende sociale zekerheids- en pensioendiensten. Daarvoor was ze ondermeer advocaat arbeidsrecht bij Allen & Overy.

Lachaert: “Caroline en ik werken al jaren goed samen rond heel veel dossiers die de zelfstandige ondernemers aanbelangen. Met Caroline haalt Open Vld tonnen ervaring binnen op vlak van sociaaleconomisch beleid en de sociale zekerheid. Dat is exact wat we de komende jaren nodig hebben om het relancebeleid vorm te geven. We moeten onze economie opnieuw opstarten, zelfstandige ondernemers en bedrijven ondersteunen en zorgen dat mensen hun job kunnen behouden.”

Deiteren: “Ik zet met veel enthousiasme de stap naar Open Vld om Egbert als voorzitter te ondersteunen in alle dossiers, met een focus op het sociaal economische. De voorbije jaren heb ik de wereld en de noden van de zelfstandige ondernemers goed leren kennen. Mijn overstap is naar hen toe een belangrijk signaal. Zij staan voor grote uitdagingen. Ons land en onze economie ook. Met mijn ervaring zal ik de nieuwe voorzitter goed kunnen bijstaan om dit aan te pakken.”

Thomas Vanwing (31) blijft woordvoerder en directeur communicatie bij Open Vld. Zelfa Madhloum (31) wordt adjunct-woordvoerder en PR- & persverantwoordelijke van de voorzitter.

De nieuwe partijvoorzitter versterkt zo zijn team met vernieuwing en expertise.

 

Meer info:

Thomas Vanwing, woordvoerder: 0477 36 79 68 – [email protected]

Zelfa Madhloum, adjunct-woordvoerder: 0484 18 25 80 – [email protected]

Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder