Sla navigatie over

Gatz koopt nóg tenten bij

Sven Gatz: “Ik had in 2017 al een nieuwe investering in tenten gepland van 317.000 euro. Door daar nog 300.000 bij te doen, kunnen we nog ongeveer 200 seniortenten bij kopen. Dit moet het volgend jaar weer meer ruimte geven om in de drukke piekperiode van de zomerkampen aan de vraag naar tenten te kunnen voldoen.”

Een seniortent biedt ruimte voor tien slaapplaatsen. Op vraag van de jeugdsector koos Gatz ervoor om niet verder te investeren in patrouilletenten, waar per tent acht slaapplaatsen beschikbaar zijn, maar in seniortenten. Die grotere tenten kunnen immers ook voor andere doeleinden dienen dan als slaaptent: materiaaltent, speeltent, eettent, etc.

De Uitleendienst beschikte voor de zomer van 2017 over 5.252 tenten (3.252 patrouilletenten en 2.000 seniors). Daar komen er dankzij de extra investering met 300.000 euro nog een 200-tal nieuwe bij. Het is wel nog afwachten hoeveel tenten er na het zomerseizoen afgeschreven zullen moeten worden, vooraleer het nieuwe totaal voor het kampeerseizoen 2018 gekend is.  Maar de verwachting is wel dat de Uitleendienst volgend jaar een recordaantal tenten te leen zal kunnen aanbieden. 

Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder