Sla navigatie over

Interne verkiezingen herstarten om 13u

Gisteren werden de interne verkiezingen gestaakt na de ontdekking van een technische fout in het online stemsysteem. Deze fout werd uit het stemsysteem gehaald en intussen is het gehele systeem volledig gecontroleerd en geverifieerd, mede door externe ICT-experts.
Vanmorgen hebben de gerechtsdeurwaarder, het Kiescomité van de partij en de getuigen van de kandidaat-voorzitters het licht op groen gezet om de stemming opnieuw te openen. Vandaag vanaf 13u kunnen alle stemgerechtigde leden hun stem online en telefonisch uitbrengen.
De stemming -online en telefonisch- zal dus volledig opnieuw worden overgedaan. Elk lid dat dus gisteren online of telefonisch al gestemd had, zal dat opnieuw moeten doen. Zij worden hiervan ook individueel in kennis gesteld.
De eerste stemronde zal nog steeds eindigen op vrijdag 22 mei om 12u. De eventuele tweede stemronde blijft gehandhaafd van maandag 25 mei 10u tot vrijdag 29 mei 12u.
We benadrukken dat elke stemverrichting -online en telefonisch- anoniem verloopt en onder toezicht staat van de gerechtsdeurwaarder. Het democratisch verloop van de verkiezingen was, is en blijft onze grootste prioriteit.
Clair Ysebaert, voorzitter van het Kiescomité
Ludo Asselberghs, voorzitter van de Statutaire Commissie
In overleg met de vier kandidaat-voorzitters
Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder