Sla navigatie over

Karel Van Eetvelt en Cor Molenaar op Open Vld debatlunches rond stedelijkheid

De input van de verschillende debatlunches geeft inspiratie voor leefbare en aantrekkelijke steden en gemeenten. Als sprekers op de debatlunches zijn zowel experts uit de academische wereld als uit het middenveld uitgenodigd.

Verslag eerste debatlunch met Karel Van Eetvelt over de Toekomst van retail in steden en gemeente

Op de eerste debatlunch op 2 maart sprak Karel Van Eetvelt , topman van UNIZO. Hij gaf een lezing over de toekomst van retail in steden en gemeenten. De presentatie kan je onderaan deze pagina downloaden. Nadien gingen de liberale mandatarissen in debat over best practices en de uitdagingen van hun stad of gemeente.  Hoe houden ze best hun stadskernen leefbaar, hoe maken ze die vitaal? Wat met het dilemma tussen handel in het centrum en winkelcentra in de periferie? Hoe je stad of gemeente promoten?

Volgende editie: Professor Cor Molenaar: Einde van de klassieke winkelstraat?

In april spreekt Cor Molenaar, marketing- en retailprofessor aan de Universiteit in Rotterdam. Hij stelt, net als in z’n pas gepubliceede boek,  de klassieke winkelstraat in vraag en geeft zijn visie op o.a. e-commerce, openingsuren en de impact van recente veranderingen in de retailsector. Ook daarna volgt een debat met de Open Vld mandatarissen.

Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder