Sla navigatie over

Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten stelt woensdag 26 april "Nieuwe Vrijheid" voor

Gwendolyn Rutten schetst in dit boek een heldere en optimistische toekomst. Ze laat ook een aantal mensen aan het woord die ze ontmoette op haar ronde door Vlaanderen. De komende maanden zal Rutten met mensen in debat blijven gaan over vrijheid. Als we onze vrijheid willen verdedigen, moeten we ze eerst goed definiëren. Dat debat gaat ze aan overal in Vlaanderen. 

In een mini-boekje vindt u 9 getuigenissen van mensen die Gwendolyn Rutten op haar ronde van Vlaanderen al heeft ontmoet. Woensdagochtend ging ze meteen in gesprek op de markt in Lokeren, waar ze de eerste exemplaren van het mini-boekje uitdeelde. 

Wil je het boek graag bestellen?
Als Open Vld-lid kan u het boek ‘Nieuwe Vrijheid’ hier aankopen met vijf euro korting (€14,99). Uw persoonlijke kortingscode vindt u op pagina 8 van het recentste ledenmagazine ‘Blauw’. 

Geïnspireerd en lid worden?
Word lid en krijg 5 euro ledenkorting voor het boek! Voor €12,5 wordt u lid van Open Vld en krijgt u meteen een kortingscode van 5 euro voor het boek “Nieuwe Vrijheid” toegestuurd. Klik hier om lid te worden.

Geen lid?
Iedereen kan het boek online aankopen via www.polis.be en in verschillende boekhandels. Dit aan de prijs van €19,99. 

Alle info op www.nieuwevrijheid.be.

Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder