Sla navigatie over

Rutten, De Croo en Neyts naar Democratische conventie in Philadelphia

Gwendolyn Rutten en Annemie Neyts zijn van maandag 25 tot en met donderdag 28 juli op de Democratische conventie. Alexander De Croo reist woensdag en donderdag naar Philadelphia. Op uitnodiging van het European Liberal Forum zal vicepremier De Croo, ook bevoegd voor Digitale Agenda, woensdag namens de Europese liberalen het woord voeren tijdens een rondetafelgesprek over digitalisering in Europa en de VS onder de titel "Transatlantic Digitalisation: How Technology is Changing our Societies".

Daarnaast wonen Rutten, De Croo en Neyts woensdag onder meer de toespraken bij van de Amerikaanse president Barack Obama en vice-president Joseph Biden, op donderdag zijn ze aanwezig bij de acceptance speech van Democratisch presidentskandidaat Hillary Clinton.

“Amerikaanse verkiezingen zijn niet te vergelijken met de onze. Het hele systeem is anders, maar het innovatieve en de professionalisering van de Democratische campagnes en congressen zijn zeker een bron van inspiratie,” benadrukken de Open Vld-ers. “De Democraten laten zien wat mogelijk is: een zwarte president, een eerste vrouw als president. Ze staan voor vrijheid en hervormingen, daarin vinden we elkaar.”

Zoek nieuwsberichten
Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder