Sla navigatie over

Tim Vandenput

Tim Vandenput

Mandaat
Federaal parlementslid & Burgemeester 

Gemeente
Hoeilaart 

Achtergrond
Vliegtuigingenieur (Ingenieur Vliegtuigmechanica) van opleiding. 15 jaar professioneel actief geweest in de telecom-sector. 

Expertise
Veiligheid, Asiel & Migratie & Luchtvaart, Defensie

Gepassioneerd door de luchtvaart, besloot Tim vliegtuigingenieur te worden. Na 15 jaar actief te zijn als manager in de Telecom-sector, maakt hij in 2014 de volledige overstap naar de politiek.  

Zijn dreefveer is die kloof tussen de Wetstraat en de Dorpstraat verkleinen. Hij doet aan politiek voor alle mensen, gelijkheid vindt hij de belangrijkste basiswaarde.  

Want België is vandaag veel te complex, te traag en te duur. Daar wil Tim verandering in brengen door de overheden eenvoudiger en slanker te organiseren waardoor ze sneller en betaalbaar zullen worden. Concreet wil hij minder Parlementen, minder Volksvertegenwoordigers en minder regeringen. 

Ook de veiligheid garanderen voor onze burgers is één van dé kerntaken van de federale overheid. Volgens Tim betalen wij vandaag te veel belastingen voor nutteloze zaken terwijl vele veiligheidsdiensten met de handen in het haar zitten. Daarom pleit Tim voor meer investeringen in  Defensie, Politie, Justitie, Hulpverlenings- en Inlichtingendiensten.

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder